Tuesday, July 14, 2009

Koleksi tudung Ariana

Kali ni nk story psl koleksi tudung “Ariana” ( Bkn tudung ariani k ). Check this out.


Ms ni umr sy 9bln. Tudung ni sebenarnye Wan punye. Tp mama pksa sy pakai coz mama tgk sy tertarik sgt ngn tudung ni pd waktu 2. Bile mama cube pakaikn kat kepala sy, sy jd rimas la plak. X smpi 10 saat sy pakai, sy dh tgglkan tp mama berjaya jugak snap gbr sy. Ish..jahat tau mama ni!!



Ni satu lg koleksi tudung sy. Sy posing bersama ngn pak ngah sy. Bile mama cube pakaikn, tgn saya ni xleh nk dok diam coz geram ngn manik2 yg sgt glitter 2.



Tudung ni plak mama snap ms raya thn lepas. Tudung ni bkn mama beli, tp pinjam yg kak ngah punye. Time ni mama kate susah btl nk snap gambar sy yg menarik ms pakai tudung ni coz saya bad mood waktu ni.



Ni gbr sy ngn mama. Sy sgt sukekan tudung ni coz rs sgt selesa ngn sy. Sehinggakan mama nk tanggalkn pun sy x bg. Sy rs sy cantik bile sy pakai tudung ni. Hehe..



Ni satu lg tudung yg sy suke. Tudung ala2 mak datin gtu. Bile sy pakai tudung ni, sy rs cam xnk tanggal dh, bio je kat kepala ni. Sy akan round kat seme org & bile seme org kate sy cantik, br la sy tersenyum puas ati mcm gbr di atas. Sgt cantikkn sy. Dulu, ms sy xnk pakai tudung, mama pksa sy pakai tudung. Skg, bile sy dh suke pakai tudung, mama plak pksa sy tanggalkan tudung. Mama kesian kn sy tkt sy panas. Ish.. mama ni. Mn 1 nk ikut ni. Sy x phm la….



Ni la koleksi2 tudung “ariana”. Tudung “ariana” ni murah je, F.O.C. tau, x semahal tudung ariani di pasaran, coz mama & papa sy yg belikn utk sy. So xperlu la sy keluarkn duit utk membelinye. Hehe..

2 comments:

alyyani said...

heheh..aku pnh try pakai kan tudung kat nia. dengan pantas dia tarik balik. adeh, jgn la anak aku tak mo tutup aurat pulak ;p

besar dah anak ko yek..

Nana Aziz said...

aly..die kecik lg 2. biase r. nnt bile die dh beso, ko try pakaikn tudung kat die, die x nk tggl plak nnt. hehe..