Saturday, October 31, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

STICKY MOOD lg ye. Citer2 terbaru sila la scroll di bawah..

Aku skrg tgh addicted dgn kuiz yg dianjurkan oleh blogger. Kali ni aku try contest ni plak. Contest ni dianjurkan buat julung2 kalinya, oleh SMILEYKIDZ.


Nape aku join contest ni? Ini adala kerana aku sgt tertarik dgn hadiah2 yg ditawarkan oleh penganjur. Ni hadiahnya..

Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

So aku dgn hati yg terbuka try la plak contest ni. Meh kita tgk rules & regulation nya...

*Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

*Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

*Cara2 penyertaan?
1. Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
2. Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
3. Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
4. Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
5. Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
6. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
7. AMARAN: no link back will be disqualified
8. Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
9. Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

*Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
1. Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun. 2.Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
3. Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
4. Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
5. Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
6. Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
7. Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
8. SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
9. SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
10. Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira


Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.Ceria kan senyuman tu?SO apa tunggu lagi??Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri. Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.

Ok ni dia gambar senyuman yg paling ceria/happy/sweet my lil' princess



Nama si comel ku : ARIANNA NUR ZUHAYRA BT. ZAIFUL KAMAL SHAH


Umur : 1 TAHUN 11 BULAN


Hope memenuhi syarat...

3 comments:

alyyani said...

nana, mmg ade chance ni. ariana nye snyum sampai ke telinga. gud luck to ariana. semua senyuman dia konsisten. :D

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

Nana Aziz said...

aly : sj je cuba naseb. hehe.

nannoor smileykidz photography : thanks a lot..hope rezeki menyebelahi ariana ;)