Friday, October 2, 2009

Undangan majlis perkahwinan

Kami blk ke serdang pada 26/09/2009. Tp sebelum berangkat, ada 2 undangan mjlis perkahwinan yg kami akan kunjungi. Satu mjlis ank kepada Wan Daniel (Sepupu pd abah aku kot..hehe) & mjlis perkahwinan Khalil & Saly, ex-officemate aku.
Tp sblm blk, x sah klu x amik gbr c kecik yg dh x kecik lg nih..

Ariana with Umayrah


Them again. Ariana yg sgt suke ngan baby. Ada talent jd kakak yg baik x?

Ni gbr mjlis perkahwinan anak Wan Daniel. Mjlis diadakan di dewan PSPN. Dekat je ngn umah mak abah aku. Tiada gbr ngn pengantin coz kitorang smpi awal, dlm kul 12pm, kejar ms nk ke mjlis seterusnya plak. Dlm gbr ni hanya kak ipar aku je bpakaian yg sesuai ke mjlis perkahwinan manakala yg lain termasuk la aku sdri pki sempoi je coz kitorng terus menuju ke destinasi masing2. Aku, en hubby & ariana akan blk ke serdang. Manakala adik aku (bj pink) blk ke Kuala Terengganu. Mak abah & Dibah akan htr Nani ke sana. Nk shopping kat sana la 2. Huhu..Aku xleh join. Manakala angah & kak jana trs blk umah, dorang xde plan ke mana-mana. Selesai makan kat cni, kami bersalaman, berpelukan, then menuju ke destinasi masing2 dgn arah yg berbeza.

Setelah itu, kami akan menuju plak ke satu lg mjlis perkahwinan, Khalil & Saly di Temerloh, Pahang. On the way back to KL blh la singgah ke majlis dorang. Kami smpi di temerloh jam 4.00pm. Agak lewat. Pengantin pun dh tukar persalinan yg ke2 dh. Nasib baik nasi masih ade. hehe...Ni je gbr yg ade utk tatapan.


Bagai pinang di belah 2 kn..hehe... Kebetulan plak baju kami sedondon warnanya ngn pengantin. Sama2 hitam. Ariana je spesel skit. Klu aku tau dorang punye suit hitam, aku pakaikn ariana hitam jgk. hehe.. Dorang ni dua2 kje kat CR Asia. hehe..
Congratulations to both of them. Selamat menempuh alam br. Selamat mnjadi hubby & wifey. Semoga cepat mnjadi papa & mama cam we all ni. Semoga berbahagia hingga akhir hayat.

Then, kami pun bergerak menuju ke serdang. Kami smpi di umah jam 10.00pm. Wow, mcm jln jauh sgt je. Kami terpaksa merempuh jalan yg sgt sesak di Karak Highway. Biase la, seme org sebuk nk blk ke tempat masing2. Xpe, biar lmbt, asal selamat smpi.



2 comments:

alyyani said...

jarang nmpk pengantin buat theme hitam putih. menarik...

jalan jem kan? mmg jem tak hengat, tension je, abis masa atas jalan jek..

Nana Aziz said...

haah kn. jrg sgt jumpe tema hitam putih wat ms skg ni.

jln jem giler babas punye. seb baik kitorng blk ai sabtu, klu blk ahd mst penat coz esok nye kje plak.