Wednesday, November 4, 2009

Before Teambuilding @ Janda Baik

Hee..setelah melalui saat2 memenatkn, daku kembali bersiaran. Hee..yela bayangkan aku terpaksa berjalan daripada Serdang-Kuantan-Janda Baik-Kuantan-Serdang. Blh byg x kepenatan aku. I'm really2 exhausted okey. Tp yg besnya, ariana dh sihat dr chicken pox nya. Alhamdulillah..

Sebelum ke kursus, kami terpaksa transfer ariana ke kg untuk dijaga oleh Wan & Aki nya. Tp ape2 hal kena la ade sesi pujuk memujuk c tuan puteri 2 dulu. Kena la bwk g jln2 dulu..

Ariana main kat cni sementara mama shopping k..

Papa tukang layan ariana. ape sj kehendaknya layan je la..

Antara nya..

Ok, mama dh siap shopping, jom g mkn plak..
Petang 2, aki ariana plak pasang umpan. Bwk ariana round kampung dgn moto. Tp sebelum 2 posing dulu..


Mereka dh ready nk round kg ..

Tp ariana ni pandai. dia cam tau2 je kiteorang nk tggal dia. Sebelum kiteorang berangkat ke serdang, die asyik nk menempek je kat kitorang..ish sabo jela. Kami bertolak sml ke Serdang lps maghrib. Dia nmpk mama & papa dia dlm kereta, dia mengamuk x hengat..Sayu hati rsnya. Dlm 10 min lps kitorang berangkat aku call umah tp xde org angkat. Call lagi 2-3kali pun xde orang angkat. Lebih kurang setengah jam lps 2 aku dpt panggilan dr Along. Rupa2nya mak abah & ariana ade kat umah Along. Mak aku ckp ariana mengamuk sgt dashyat tp sekejap je coz mak & abah aku pujuk dia bwk g kedai beli ais krim, trs senyap & tersenyum lebar. Hehe..Sabo jela ariana ni. Then mak abah aku bwk ariana g umah along. Blh la dia bermain ngn sepupunya 2. Lega aku bile mak aku ckp ariana dh x ngamuk..

Pasni aku citer pengalaman aku kat Janda Baik plak..

No comments: