Tuesday, November 10, 2009

Hari ini dalam sejarah

Sebelum aku smbung citer psl teambuilding kat janda baik aku nk btau...
Hari ini adalah dalam sejarah sbb 2 thn lalu, 10/11/2007, jam 2.55pm, sabtu, lahirnya seorang putri yg sgt cute mute di dunia..mn x cute mute, tgk la mama & papa nya..haha..Arianna is turn to 2 today. Sekejap je ms berlalu. aku rs cam br je kuar dr labour room melahirkannya. moment 2 la yg aku xleh lupa smpi mati. pengalaman melahirkan ariana 2 thn lalu.

Ariana 2 hours after delivered

Ariana just come back from HTAA. Berumur 2 hari




Dh pandai menegur org seawal dlm pantang lg..so amazing..

Both of us ms dlm pantang

Wahh..bile tgk gbr2 lame, mmg terimbas kembali ms saat melahirkan satu2nya puteri kami setakat ni.hehe..seme rs skt mmg hilang serta merta lepas dia dilahirkan. ajaib kan. 2 la kuasa Allah SWT.

Skg ariana sudah genap 2 thn. sungguh x percaya.

Lain kn muka ariana ms new born dan skrg? dh pdi mcm2 mnde. geram je rs..ish ish..teringat plak kat ariana kat taska ni. tgh mkn kek kot skg ni. hari ni ariana smbut besday dia ngn kwn2 dia dulu..

Nape tetiba aku letak lg gbr nih? hehe..ade mkna ni weh..nk tau x, hari ni skali lg mnjadi sejarah sbb ariana terpilih dalam top 20 winners dalam kuiz yg aku msk anjuran smileykidz. senyuman ariana di atas telah berjaya mencairkan hati juri. smileykidz 10% voucher dlm genggaman. ni kira cam hadiah sempena hari jadi ariana hari ni. alhamdulillah, murah rezeki anakku. klu nk tgk senarai top 20 yg lain, klik di sini. Tahniah 2 arianna and all the top 20 winners yg lain. semua senyuman sgt2 manis belaka.

Apa2 pun, mama & papa nk ucapkan HAPPY 2nd BIRTHDAY TO MY PRECIOUS ARIANNA NUR ZUHAYRA BT ZAIFUL KAMAL SHAH. Mama & papa doakan :

~Semoga ariana menjadi seorang anak yg solehah & berguna di dunia & akhirat

~Semoga ariana panjang umur dan boleh mengejar apa yg ariana impikan

~Semoga Allah membuka pintu rezeki kepada ariana seluas-luasnya

~Semoga Allah memberi kesihatan yang baik kepada ariana

~Semoga ariana menjadi seorang yg pintar & cemerlang dunia & akhirat

~Semoga ariana mendengar kata mama & papa nya

~Semoga ariana tidak terjebak dgn anasir2 luar yg negatif

~Semoga ariana tidak menjadi mangsa & pemangsa

~Semoga Allah melindungi ariana dari sebarang malapetaka & perkara2 yg tidak diingini

Amin..

P/S : InsyaAllah klu xde aral, her besday besh will be held on this coming raya haji at Sg Ular. Skali ngn besday papa ariana.InsyaAllah. Arini arianna smbut besday kat taska nya. ape la yg dorang tgh wat skg..hmm..

4 comments:

intan said...

sekejap jek kan..pejam celik..pejam celik..dah besar dah ank kite...tahniah sekali lagi ye

Nana Aziz said...

a'ah kn. btl 2..nway, thanks intan..

alyyani said...

happy 2nd bday to ariana. mmg laian muka dia dari lahir smpi sekarang. takde yg sama aku tgk pun. tp korang lebih mengetahui kan. tu la, kebetulan result top20 tu kua sama dgn bday dia kan? mmg present yg best la :)

Nana Aziz said...

rezeki ariana. rezeki nia jgk. nia 2 aku tgk ade talent dpt top 3 2..