Wednesday, November 4, 2009

Teambuilding @ Janda Baik-Day 1


Kami bertolak ke Janda Baik, Pahang pd jam 3.00pm, 30/10/2009. Pg 2 aku msk kje cam biasa coz ada keje yg perlu dibereskan. Sepanjang perjalanan ke sane ujan lebat yg amat. Tp kitorang slmt smpi Janda Baik pd jam 5.00pm. Klu nk ikutkn dr bangi ke Janda Baik bknnye jauh sgt. Tp memandangkan kami sesat ditambah plak dgn jln yg mcm ular & sempit, 2 yg jd lmbt 2. Aku rs jln nk ke Janda Baik lg dasyhat klu nk dibandingkan jln nk ke Genting. Oo ye..aku lupa nk btau nama tmpt training 2 kn. Namanya Seri Dinar Retreat Training. Aku suka tmpt ni, cantik.Smpi je trs amik gbr. Xde kje lain..


Smpi je Seri Dinar trs check in. Perkenalkn ni adala sebahagian dr housemate aku

Ni die umah kitorang, chalet 2 bilik. blh muat 10 org. tp housemate aku 7 org je..


Mlm 2 kami trn ke dwn utk sesi ice breaking & introduce my friend, skali ngan pembentukan kumpulan.

Ni dia ahli kumpulan aku. sorang pun aku kenal dlm group ni. ada dr IKRAB, FST, Jab Bendahari, PHA dan lain-lain. xde sorang pn dr jabatan pendaftar. yela, x kenal maka cinta, ye dak..

Ni plak sesi menemubual kwn sebelah utk diperkenalkan pd semua participant. biasenya kita kenalkn diri kita sdri kn. tp kursus ni, kita kenalkn kwn sebelah pd semua.


Dh siap intervw, present plak.

Sesesudah 2, kami dok plak dlm kumpulan then seperti kursus2 yg lain, kami discuss psl team identity, battle cry dan lain-lain utk dibentangkan esok hari. mlm 2 discussion abih kul 11pm kot.
Nnt aku smbung day 2 plak ek...








No comments: