Thursday, December 10, 2009

Look-alike Meter


Tgk la look-alike meter kat ats nih. Ariana cam muka kami berdua. Yeke? Ntah.. Kdg2 ada org ckp muka ariana cam papa dia. Siap pggil ariana dgn nama kamal. wakaka..Rata2 sedara mara kitorang la yg ckp muka ariana cam papa dia. Ada jgk org ckp muka ariana cam aku. Kali ni org luar yg ckp cmtu, especially klu org 2 first time tgk ariana dpn mata, dorang akn ckp muka ariana mcm mama dia. Plak dh. Tp yg lg teruk nya, ada 1 family 2 ckp, muka ariana ni mcm sape ek? Nk kate cam kamal, mcm lain. Nk kata cam nana plak, x jgk. Haik..ni lg pelik nih..Td aku bukak friendster aku yg dh lama xbukak, aku tgk look-alike meter ni. Rs cam nk wat lg skali & hasilnya msh sama. "Ariana looks equally like Nana and Kamalshah". Hehe..Nk wat cmne, mmg ank kami pun...hehe

4 comments:

intan said...

RASENYE MUKA ARIANA MCM MAMA DIA..hhehehe..ape2 jek kan..janji comey

Nana Aziz said...

intan : ahaks..yeke? hehe..ank mama la ni..hee

Ena said...

anak mama & papa la.. dua2 ader.. balance la kan.. heh3x..

Nana Aziz said...

Ena: hehe..dua2 ek..hehe..combination both of us..hehe..