Monday, October 4, 2010

Kedatangan mereka ke rumah aku..

musim2 raya ni kn, selagi x abih syawal, byk tul open house. ke sana ke mari asyik makan je kjenya. thn ni aku x berkesempatan utk buat open house mcm thn lps. phm2 jela kalu dh ada ank kecik ni. baby plak tu. x terhandle kang. thn ni, kitorang byk g open house umah org plak. gambar x byk plak amik.

tp smlm kunjungan kwn en hubby ke umah, rs cam bes plak. kedatangan mengejut mereka hanya dihidangkan dgn mee goreng sj.hehe..



Baru aku prasan, gambar kwn en hubby aku takde la plak. gambar ats tu wife & ank dia. hee..

Dh siap mereka seme mkn, kami seme ke open house blok sebelah. Blok A je pun, bkn jauh beno. umah kwn en hubby aku jgk.
En hubby riba ammar dulu sementara aku tgh makan.

Aku plak riba ammar.

tau x, kedua-dua gbr kat ats adalah hasil tangkapan ariana k. kami lsg xblh pegang kamera. tu psl ni je gbr yg ada. sabo jela kn. sekian..

No comments: