Friday, August 17, 2012

Birthday Ammar yg kedua

Mood aku tetiba datang rajin nk update blog. layankan ajela..

Pejam celik pejam celik sekejap je my son Ammar Zharif dh 2thn. rasa mcm baru je mengandungkan dia. maklumla, blog aku ni pun baru je post psl kelahiran ammar, tup2 dh 2thn dh dia..how's time files?hmm

Thn ni birthday dia disambut sederhana je. sbb mgu besday dia tu kami agak bz dgn hal2 peribadi. ke hulu ke hilir dari bangi ke kuantan ke muadzam plak. tapi sambut la jgk walau sederhana kn. tgk gambar jela..

Ni kek untuk hantar taska 


Sambutan birthday ammar di taska






 muka sememeh je si ammar ni. mcm baru bgn tdo je..

Ni kat umah plak. simple2 je..




Dh selesai potong kek kat umah, kitaorang siap2 mkn kat luar..tp gambar nan ado..huhu

Ni hadiah yg ammar dpt dari papa dia. kemain excited. bgn tdo nmpk mnde alah ni atas meja mkn terus melulu. terus ntah kemana, apa ntah kemana.


 terus bukak

mula2 main mnde alah ni, ammar takut ngan bunyi dia. maklum la bateri baru bunyi dia agak kuat la kn.


 see..duduk pun jauh2 je..

 pastu dia la hantunya..sama naik ngn kakak
tgk kemain excited si bdk bam bam ni..tdo pun berbantalkan moto..huhu..

tgk apa jd ngn moto dia skg..seme dh tertanggal.cabut sana sini..ammar ammar

 ni plak hadiah dari cikgu taska dia. kamus bergambar. kemain lg kakak ajar si adik..


Ya Allah..Anugerahkan kebaikan pada anakku, indahkanlah akhlaknya, perbaiki agamanya, sejahterakan jiwa raganya, jauhikanlah dia dari sebarang malapetaka.. Amin..Selamat Hari Lahir anakku yg ke 2 ... Ammar Zharif Shah bin Zaiful Kamal Shah. We're really luv u..more than ourself...


Selamat Hari Raya

Last post aku adalah pd thn lps..hahaha...juga pada hari raya..kihkih

Apa2 pun aku nk ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin pada semua.. ye..aku masih lg berada di ofis ku ni. kata nk berkhidmat untuk negara kn..huhu..tp dlm hati mmg dah takde mood nk keje dh la..mood raya dh on since last monday..huhu..

Wish you save journey ye..peringatan untuk diri sendiri jgk..







Amik ko skali upload..takde la byk sgt kn..hee..lps ni xtau lg bila nk update..hee