Monday, February 9, 2015

It's our 8th anniversary..alhamdulillah

ni la keluarga kecik kami 



owh btw harini 9.2.2015 ek. throwback 8 thn lps, kalu time ni mmg tgh bz buat persiapan terakhir sementara menanti waktu isyak pd mlmnya untuk kami dinikahkan. sekejap je dah 8 thn berlalu. alhamdulillah, dikurniakan 2 org puteri dan satu2 nya hero (buat masa skg) yg comey2..hihi.. dan insyaAllah yang keempat bakal menyusul in this coming end of Sept or early Oct. Alhamdulillah.. terima kasih en.suami sbb jadi suami dan papa yg baik buat kami..till death do us apart..insyaAllah

yup i'm pregnant for 4th time. ni kira 'hadiah' anniversary la yek..hehe.. ni la yg dikatakan kejutan tu. macam tak percaya sbb tiada dalam perancangan 2015 kami. mixed feeling sbb tak sangka akan pregnant lagi sekali dalam masa terdekat. plan asal nk tunggu lea at least 3-4 tahun. tapi it's ok. kami terima seadanya dgn rezeki ini sbb kami percaya perancangan Allah adalah lebih baik dari perancangan manusia.. ;). sekarang sedang dalam mood 'tiada nikmat makan' dan kesihatan juga yg agak terganggu. rasa lain macam sikit pregnant kalini. harap dipermudahkan segalanya..

due insyaAllah akhir Sept or awal Oct..mana la tau kot blh jd 'hadiah' birthday aku plak kan..hihi